Když si vezmete dvě naprosto odlišné věci, které se vyrábí anebo se musí zpracovat jako je například pečivo a maso na prodej. Jsou to naprosto odlišné věci, ale jednu věc mají společnou a to styl přepravy. Například takové pečivo se většinou nepeče ani nepřipravuje v daných obchodech, kde se prodává. Jedná se o velké pekárny, které vyrábí strojově velké množství jednotlivých produktů, ať už se jedná o sladké nebo o slané a vozí se do menších pekáren a prodejen, kde se nabízí zákazníkům. Jen si to představte. Většina výroby je už automatizovaná, kde je jen přítomno několik lidí na obsluhu a jinak vše zpracují stroje.
Ingredience se nasypou do strojů a ty vypracují těsta a nechají kynout, jiné zase vylejí do připravených nádob rovnou na pečení. Je to velký koloběh, při kterém se vyrobí velké množství, za nejkratší dobu. Když je vše napečeno, dojde k roztřídění podle jednotlivých objednávek a k uskladnění pečiva do přepravek, které jsou k přepravě nejlepší. Plastové přepravky a možnost uskladnění jedné na druhou, tak se ušetří místo pro další objednávky. Ať už je to chleba, rohlíky, housky nebo koblihy a koláče. Vše se krásně naloží a jede to k prodejně. Podobně to funguje i u masa, které se zpracovává na jatkách.
Většina masa se musí rozbourat, a naporcovat. Nedovezou vám do prodejny půlku prasete a nějak se s ní zabavte. Většina větších prodejen, kde nejsou pulty s obsluhou, máte již naporcované po plátkách, na kostky nebo jen kus, který můžete spotřebovat a to je právě práce řezníků, ti musí brzo ráno vstávat a vrhnout se na porcování, abyste měli v masnách a prodejnách čerstvé maso. Porcování není jen tak a jsou k tomu potřeba velmi ostré nože, pile a síla techniky, která vám rozpůlí prase, ani nemrknete. Když, je vše naporcované jde to na uskladnění opět podle objednávek do plastových přepravek na maso a jede to do prodejen. Takže dvě naprosto odlišné věci mají něco stejného nebo podobného a to samotnou přepravu na konečné místo, kde se to prodává. Přepravky ve dvou odlišných zaměstnáních.